Många kanske förundrade sig över varför jag valde att gå in på ämnet psykisk ohälsa, eller rättare sagt, uttrycket psykisk ohälsa. Jag brukar inte ta upp så starka ämnen, men valde att säga mina tankar om uttrycket psykisk ohälsa. 
 
Jag tror (eller fick känslan av) att många såg mig som arrogant, ignorant, egoistisk och inte förstår att jag verkligen bara vill väl, jag vill inte såra någon med mina inlägg och verkligen inte att folk ska tro at jag inte bryr mig. Jag är den vännen som lyssnar, som vill hjälpa och stötta, men samtidigt vill jag också vara den vännen som kämpar, är ärlig och peppar. För att avsluta ämnet för denna gång på bloggen så kommer jag att tävla ut en bok som jag tror är läsvärd och som tar upp ämnet psykisk ohälsa! 
 
 

 
 
Ifall du vill få hem Therese Lindgrens bok Ibland mår jag inte så bra 
så det enda du behöver göra är
 
1. Svara på frågan "Vad får mig att må bra?" i kommentarsfältet.
2. Fyll i namn och e-post adress.
 
Vem som helst i Finland och Sverige kan delta.
Tävlingen pågår fram tills den 15.12 kl. 21:00
 
 
 
 
 

 
 
Vinnaren av förra tävlingen är
Emma T

Grattis, du får snart ett mail med mera info om priset! 
 
 

 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Petra

Vilken otroligt fin tävling Ida! :D

Svar: Tack Petra :)
Ida-Marie

http://petras.fi
2
Erra

Egen tid. Rättvisa. Öppenhet. Att ha en som i dag, trevligt fredagsmys. Få vara med min familj. Att vi stöttar varandra. Diskutera livet. Hantera livet i hop. Kritik el inte, en åsikt får man ha och man kan argumentera varför, så att vi förstår varandra. Det är ett ämne där jag kan fortsätta att skriva, för jag ser något varje dag som påverkar mig och mitt mående. Jag har äran att vara någons mamma. Jag är behövd.
Jag mår bra när jag väljer att känna efter och titta med positiva ögon på det jag har.
Kram

3
Veronica Pettersson

Det som får mig att må bra är: kärlek, inspiration, musik, foto, träning och bloggen.

http://veronicapettersson.se
4
Jennifer

Det är mycket som får en att må bra, men jag mår nog som allra bäst i värmen, dv.s utomlanda eller när det är sommar, speciellt om jag har mina närmaste runt mig, då kan ja nog inte må bättre!:)

5
TIDSTJUVEN

Det som får mig att må bra är tid tillsammans med de som står mig närmast - fästmannen, familjen och vännerna. Och så mår jag bra när jag får bege mig ut ensam med kameran och ägna flera timmar åt att försöka ta den där "perfekta" bilden som förmedlar stämningen som jag upplever. <3

http://tidstjuven.com/
6
Felicia

Långa frukostar och egentid får mig att må bra! :)

http://feliciahblogg.webblogg.se/
7
Erika

Det som får mig att må bra är att få kolla på en bra serie efter att alla skolsaker och måsten är gjorda. Egentid och att gå ut och gå med en podcast i öronen får mig också att må bra.

http://eerikaceciliaa.blogg.se
8
Danielas Dagbok

Mår som bäst när jag har bra balans i livet! Balans mellan träning och vila, jobb och fritid, socialt umgänge och tid för mig själv, och så vidare :)

http://danielasdagbok.com
9
Frida Erikslund

Det som får mig att må bra är alla fina människor runt omkring mig, min familj, min pojkvän, mina vänner, att jag har en utbildning jag trivs med. Jag mår även väldigt bra av att träna och röra på mig. Något som får mig extra glad är då jag låser eller ser om människor som har gjort något väldigt fint för någon annan.

10
Emily

Va härlig tävling! <3
Något som får mej att må bra är min familj och mina vänner <3

http://nouw.com/myemily
11
Jennifer Söderlund

Det finns många saker som gör mig lycklig! Djupa diskussioner med en vän, känslan efter en bra träning, naturen, att dofta på min pojkväns nacke och att göra mina föräldrar glada är några exempel :)<3

12
Jarina

Det som får mig att må bra är glädje och alla vänner & bekanta. Utan det känns allt så tomt, tycker jag.

Superfin tävling! :)

http://jarina.fi/
13
Ida

Åh vilken tävling, jag har boken på min önskelista till jul! 😉
Vänner, skratt, träning och frisk luft får mig att må bra!

http://nikonsaklick.blogg.se
14
Cecilia

Långa promenader med bra sällskap är något jag mår riktigt bra av. Överlag så mår jag alltid bra när jag får vara med min pojkvän, familj, släkt eller mina vänner :)

http://cecilia-f.blogspot.fi
15
Diana

Går ijenom en semre period för första ggn på flera år och vet exakt vad som för mig att må bra, mina bästa vänner! De öppna armarna och fina orden som jag fått på senare tid kan min tacksamhet inte beskriva i ord.

16
Sofia Söderberg

God mat, att träna, vara ute i naturen och att läsa en bra bok är några saker som får mig att må bra.

17
Martina

Det finns inget bättre än att få umgås med sina vänner, skratta så man får ont i magen oh bli påmind om hur underbara människor man har i sin omgivning.

18
Angelica

Det som får mig att bra är när jag får vara med kompisar som gör mig glad, ger komplimanger och är trevliga. Jag mår också bra av att få känna att jag både har flick och pojkkompisar men ingen mobbar mig för att jag har valt att ha båda könen som mina vänner. Jag mår också bra av att få vara med min familj varje dag och veta att alla i familjen mår bra, och att vi kan skratta åt saker utan att veta att det samma dag kan ta slut.

19
PaulaHelenas💕

Vilken fin tävling :)
Min familj & vänner får mej att må bra

20
sara

Bianca får mig att må bra. Oavsett hur dålig dag jag har eller hur ledsen eller stressad jag är, så får hon mig alltid att må bättre. Hennes små vackra ögon fyllda med så mycket glädje, värme och kärlek. Det är lycka <3

http://saramariaexenia.wordpress.com
21
Ida

Har kommit fram till att detta varierar väldigt på årstiderna. Just nu mår jag bäst av att få sitta hemma, bygg mitt pussel och dricka en kopp kaffe :)

http://esiah.blogg.se
22
Matilda

regelbunden träning får mig att må bra!

23
Jenna

När jag får vakna till en leende bebis varje morgon <3

http://jenna.ratata.fi
24
Lovisa

Att få vistas ute i naturen, speciellt skogen, får mig att må bra! :)

http://nouw.com/loovisah
25
emsie

ALLTSÅ VAH!!! :D tjöt till av lycka när jag såg att jag vann!! :D hjälp!! ååhhh, gjord min dag!! (tror du jag har använt tillräckligt med utropstecken? :'))

Svar: hihi, roligt att du blev glad! Imorgon på morgon får du e-post med vad du vann och hur du får det sedan :D grattis <3
Ida-Marie

http://emmsie.webblogg.se
26
Isa Virtanen

Dans, konst, musik. Sätt att uttrycka vem jag är. Kärlek, katter.

Btw. Fint att du tog upp ämnet psykisk ohälsa och jag kan förstå att vissa
tog illa vid sig. Men överlag är det bra att ämnet diskuteras :) Jag vet att
du inte ville någon nått ont. Känsliga ämnen brukar få starka reaktioner.

Svar: Tack Isa <3
Ida-Marie

27
Manda

Det som får mig att må bra är att få vara i stallet, fara ut på en lång ridtur och att umgås med pojkvännen samt mina fina vänner 😘

28
Linda

Jag mår bra av att läsa en bra bok, skriva eller ta en promenad i vackert väder

http://Www.sevendays.fi/alternativbloggen
29
Tanja

Jag mår bra av närhet, frisk luft och mina nära och kära.

http://kavander.net
30
Ellinore

Kärlek, träning och att läsa en bra bok får mig att må bra.

31
Nadja

Jag mår bra när jag får ha en ledig dag att göra vad jag vill på! Då kan jag välja att gå ut på en promenad eller att sitta hemma och se på tv, att fixa nått godare att äta hemma eller fara ut på restaurang/café, att umgås med vänner eller att vara ensam - det som behövs just den dagen. :)

http://nadjuska.blogg.se
32
Sonja

Något som får mig att må bra är goda medmänniskor. Det finns inget viktigare än att ha en god skara med varma människor runt omkring sig. Med den varma kärleken som spirar kan man övervinna alla onda andar och mörka moln.

33
Marcus

Att få vara frisk, god mat och vara med flickvännen.

34
Alexandra

Jag mår bra av att umgås med mina vänner som jag både kan njuta av tystnaden med och får mig att tappa andan av skratt :)

http://heyalexandra.ratata.fi
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html