Denna vecka kommer jag att fokusera mera på videobloggandet, eftersom jag kört igång en vloggvecka via min youtube-kanal. Kommer asbolut att dela alla videor här också, så om ni vill får ni gärna hänga med på en mini-vlogmas (vlogging until christmas, som många youtubers kallar det, hihi). 
 

 
 
Vet ni vad, efter förra veckans storm och diskussion i bloggvärlden, inte minst på min egen blogg, så känner jag att det kanske behövs en kort paus. Jag insåg hur många som tog illa upp över vad jag skrivit (fick även ett inlägg bekräftat om att jag inte är den bästa skribenten) och min första tanke var att dra mig undan, låsa bloggen och helt lämna bloggvärlden för en stund..
 
Men nej, varför fly undan? Det löser inga problem och det hjälper varken mig eller någon annan. Något som jag lärt mig är att om jag haft problem och inte vet vad jag ska göra, så har det aldrig varit bästa alternativet att fly. Det känns lite som att jag "grälat" med flera bloggare, och inte går man bara bort från ett gräl och låter det ligga kvar. NEJ. Det är på så vis som ovänner skapas. Man försöker lösa det och gå vidare. Bli vänner igen. Jag vill inte ha ovänner när det kommer till bloggvärlden, speciellt inte den finlandssveska bloggvärlden. 
 
Kort sagt så kommer jag försöka formulera mig bättre, och fundera ännu lite mera innan jag trycker på publicera. Dock önskar jag att ni som läser min blogg skulle komma ihåg att det här är ju en sida med mina tankar och åsikter. Om du inte vill läsa vad jag har att säga, så måste du inte göra det heller. Du får gärna vara en del av diskussionerna, ta insikter från skriverierna och fundera vidare om du vill. Jag har inget emot en diskussion, och tycker om att läsa om andras upplevelser och tankar. Vissa ämnen är mer känslosamma än andra, det vet både du och jag. 
 
Det kommer att komma en Del 2, men var lugn bara, den kommer inte att handla om ett specifikt ämne, och jag kommer att försöka uttrycka mig så kort men tydligt som möjligt. Hoppas den åtminstone blir förstådd.
 
 
 
//Lyhyesti sanottu, luulen että tämä mun yritys kirjoittaa aina jotain suomeksi mun blogissani, saa nyt päättyä tähän. Ehkä yritän uudestaan joskus toisten, mutta tällä hetkellä tuntuu siltä ettei vain toimi. 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Kalle

Rätt beslut! :) Gav mig in i "debatten" med en egen fundering på bloggen också. Kämpa å! You Kick Ass!!

2
Kalle

Rätt beslut! :) Gav mig in i "debatten" med en egen fundering på bloggen också. Kämpa å! You Kick Ass!!

Svar: Tack Kalle! Och bra fundering på bloggen :)
Ida-Marie

http://www.ulff.fi
3
Anonym

Vilket fint mönster

http://tapetsajten.se/
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html