Det finns så mycket jag vill göra här i livet, och saker som jag vill hinna uppleva. Det är en del av dessa jag aldrig vågat säga eller inte ens pratat om för jag har tänkt att det låter så konstigt, men sedan insåg jag att what the heck jag vill ändå prata om dessa. Så detta inlägg kommer handla om en del hemliga drömmar jag haft genom livet och önskningar som jag fortfarande vill ska hända! 
 
 

 
Jag har alltid velat kunna lika fin brittisk engelska som människorna i London. Om någon lyssnat till mig när jag pratar engelska så kanske ni hört jag att jag talar mera i en brittisk accent och efter mina tre besök till London är jag så kär i både landet, språket och staden. En hemlighet är att när jag är ensam hemma brukar jag kolla på btirriska youtuber och fortsätta att prata brittisk-engelska för mig själv här hemma, hehe. 
 
 
 
 
Varje gång jag köpt en lott har jag redan hunnit planera vad jag ska göra med pengarna jag vinner (eller som i den flesta fall då; inte vinner). Under mitt mellanår hade jag faktiskt rejält med tur när det kom till spel och lotterier, satsade en hel del på både fotboll och eurojackpot och hade ritkigt tur ett par gånger. Nå, det var då och det har inte hänt så mycet sedan dess, men varje gång jag köper en lott så harj ag redan hunnit planera resor, boende, nya kläder m.m. innan jag ens vet om jag vunnit eller inte, hehe.
 
 
När jag tränat så tror jag genast att det ska synas, för det känns ju så otroligt. Jag vet ju nog att resultat inte syns genast efter en gång, men ibland så fr jag så otroligt träningsvärk så jag inbillar mig nästan att resultt också syns genast efter ett par gånger. tänk hur skönt det ksu vara om man sku få resultat varje dag, oh! 
 
 
Den dagen jag har överloppstid ska jag sätta mig ner och skriva mina böcker. Ja ni läste rätt, böcker. Udner ett par år så har jag skrivit ner tankar och idéer till både noveller och seirer som jag så skulle vilja få ner itll pappers, men känner att jag varken har kunskap eller tid för. Jag har säkert fem olika böcker jag sku vilja skriva för jag har redan sådan bra story till dem, men jag är väl ingen författare, eller? psst.. när jag var liten å älskade jag att skriva och rita egna böcker och läsa dem för mina föräldrar.
 
 
 
 

 
Har ni nå hemliga drömmar och önskningar ni ksulle vilja att blir sanna?
 
 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Svea

Tycker du ska pröva att skriva en bok! Det skulle jag vilja om jag hade några idéer haha

Svar: hihi kanske man egentligen borde ta och bara börja och se hur det går :)
Ida-Marie

http://plantbased.blogg.se
2
TIDSTJUVEN

Jag ser fram emot dina böcker! :) Är bombsäker på att du kommer bli publicerad en dag.

Svar: hehe, får hoppas jag kan ta en tidig pension eller när man ska hinna :'D men vill absolut skriva!!!
Ida-Marie

http://tidstjuven.com/
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html