Efter ett par dagar tystnad, känner jag att dagens inlägg får bestå av en liten sammanfattning av dessa två veckor jag spenderat upp i Österbotten. Kan summera veckorna med tre ord; lycka, inspiration, framtidstro.
 
Galaveckan
Vet inte riktigt var jag ska börja, jag skulle kunna berätta hur mycket som helst men tror jag överlåter en del till vloggen som kommer upp om ett par dagar. Det jag kan säga är att jag fått lära känna så härliga människor, fått känna att det vi gör med Maria verkligen är uppskattat och jag hoppas, önskar och drömmer om att kunna arbeta med bloggvärlden på heltid. Galan 2016 var en succée, en underbar kväll som jag aldrig kommer glömma. Ännu en gång, tack alla inblandade, tack alla sponsorer, tack galateamet och alla ni som stöttat oss. 
 
Redskapsgymnastik med Fitness idrottsförening
Under helgen stod FIF som arrangör för Österbottens idrottsdistriksträvlingar i redskapsgymnastik, och varje hjälpande hand har behövts och uppskattats. Sammanlagt tävlade ca 80 flickor och 5 pojkar från FIF, och varje gymnast gjorde så bra ifrån sig. Tränarna visade hur duktiga de är, och alla föräldrar bidrog till förberedelserna och arrangemanget av tävlingarna. Det är så skönt att se hur samarbetet är det bästa arbetet. Ser fram emot att få spendera julen tillsammans med flickorna och tränarna! 
 
Arbete och uppskattning
Tillsammans med Maria gjorde vi en hel dags företagsarbete, allt skulle dokumenteras, faktureras, betalas och avslutas från Galan och vi fick det gjort. Läst igenom alla galainlägg och nästan gråtit efter alla då jag sett hur tacksamma alla bloggare och gäster vari. Ni är så underbara, tack för att ni finns! Sedan kom en så rolig överraskning, som båda vi kände att verkligen var behövligt och vi blev så tacksamma för. Vad det var kommer ni få se nästa vecka! 
 
Kvalitetstid med min familj
Under veckan jag var i Jakobstad så såg jag till att spendera så mycket tid som möjligt med både mamma och pappa. Efter att man varit borta länge och inte har möjlighet att träffas så ofta så vill jag verkligen göra det bästa av de gånger vi ses. Självklart kan man ringas och pratas vid, men det är så annat att få krama om sina föräldrar och få se dem i ögonen och umgås med dem. Ta vara på era närmaste!
 
2017 börjar klarna
En sista grej som gjorde dessa två veckor helt sjukt bra, var att jag äntligen hittade var jag kommer att göra 2017. Jag ahr sagt till mågna att jag itne har någon aning om vad jag kommer ta mig till efter julen, men på bara två veckor så har nästan allt fallit på plats. Jag kan hinta så pass mycket att jag kommer få göra det jag älskar, och det som jag så länge drömt om. Tror jag kommer avslöja mera inom ett par dagar, hihi.
 
Så, två veckor i ett nötskal!
By the way, från och med nästa inlägg så kommer jag också att börja skriva en sammanfattning av inläggen på finska, har märkt att många av mina finskspråkiga vänner också vill läsa, så då ska jag göra det möjligt!
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Petra

Härlig bild :) Skönt o ha lite planer inför 2017!

Svar: hihi ja :D
Ida-Marie

http://petra.for.me
2
Jarina

Du e så duktig som orkar hålla på så mycket <3 och jag ser framemot ditt avslöjande om 2017! :o

Svar: Åh tack Jarina <3
Ida-Marie

http://jarina.fi/
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html