Idag var en mycket viktig dag för många Jakobstadsbor, speciellt för tjejerna i FC United. Detvar kampen om vilket lag som skulle få stiga till division ett, och kampen var mellan Jakobstadslaget och TPV från Tammerfors. Följde med via facebook och glädjen när jag såg 1-0, sedan 2-0 och även 3-0. Plötsligt efter halvlek var det 3-3 och jag blev helt förstörd, tänkte att NEJ det får inte bli vinst till TPV. 
 
Så plöstligt ser jag en video, där tjejerna smättar in ett 4-3 i lite på 90:e minuten.. VILKEN GLÄDJE. Alltså jag grät när jag såg hur glada de blev, jag kunde inte sluta gråta för jag minns precis hur mycket lycka man gände när man vann en så viktig match. På Österbottens tidning hittar ni ett videoklipp från vinsten, kunde inte dela det på bloggen men hoppas ni klickar er in och ser hur äkta glädje och lycka ser ut.
 
Det bästa med videoklippet är inte bara att de vunnit, utan det visar hu det känn när man delar glädjen med ett häligt gäng. Kan faktiskt säga att jag mer och mer saknar fotbollen, och önskar att jag nu som då kunde spela igen och få vara en del av United. Det var några av mina roligaste och bästa år, men tror inte jag skulle klara mig lika bra mera. Men hej, nästa sommar ska jag stå med lila-pajtan och heja när FC United spelar i division ett. För hej; en gång lila, alltid lila! 
 
KOMMA LILA! 
 
 Foto: Österbottens Tidning / Jonas Brunnström
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Danielas Dagbok

va fin din nya header e! :)

Svar: Åh tack :D
Ida-Marie

http://danielasdagbok.com
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html