Nu börjar det närma sig, det är bara lite på en månad kvar till Galan 2016, Svenskfinlands största blogg- och nöjesevenemang! Hittills har det kommit ut en hel del nyheter inför evenemanget, och om ni ser på logon kan ni säkert förstå att årets tema är Black & White. Senast igår så gick vi ut med att den talangfulla Vasatjejen Nellie Forss kommer att uppträda med sina låtar på Galan, lika så kommer duon Samzimon från Åbo att framföra ett par helt nya låtar som släpps i december! 
 
Vi valde att köra på Vasa i år igen, eftersom både staden och lokalen kändes väldigt passande för evenemanget. I år igen ordnas Galan 2016 i stadshuset i Vasa, och kommer bli en fantastisk kväll för både bloggare och intresserade. Nytt för i år är bland annat modeshowen Wearable but Wow som ordnas av Estenmerna från Novia, och också våra nya samarbetspartners. 
 
För varje vecka som går kommer ni få mer och mer nyheter inför evenemanget, och redan ikväll så publicerades kategorierna om man kan nominera sina favorit bloggare och nöjespersonligheter till. De får ni inte missa och de hittar ni här! Nomineringen börjar imorgon klockan 12:00 och pågår fram till den 28.10 kl. 21:00, så fundera noga innan du klickar på skicka sedan. Jag ska nog fundera riktigt noga! 
 
Mera om Galan 2015 kan ni läsa på finlandssvenskabloggare.com
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
nylänningen

Duktiga ni och jätte fint evenemang. Förstår att det är mycket arbete bakom galan och att goda kontakter och samarbete är viktigt för allt arbete bakom evenemanget, men hoppas ni kan överväga att hålla galan på ett annat ställe något år i framtiden. Bloggare och läsare som inte har möjlighet att tidsmässigt eller ekonomiskt resa långt skulle då också få bättre förutsättningar för att delta ibland. Tror att det kunde gynna galans popularitet också om man hade galan ibland på ett annat ställe, fast var tredje år eller så. Jag tror också det kunde vara en rolig grej, att veta att galan kommer ploppa upp i en annan stad, just år 2017, 2020 osv. Det här är ju bara min egen första tanke, då galan är ett trevligt evenemang som man gärna vill delta i.

Svar: Självklart hade vi övervägt att ordna Galan på annat ställe i år, men det var så mycket som gjorde att vi valde ett år till i Vasa, bland annat just samarbeten, kontakterna, lokalen och det att det så sällan händer sådana evenemang i Österbotten. Men vi ska ta i beaktande följande evenemang och se hur det blir! :) tack för din åsikt!
Ida-Marie

Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html