Vilken härlig helg jag hade, och det bästa av allt är att jag vloggade HELA helgen så det blev min första weekend vlog. Helgen fylldes med bland annat fest, kompisar, tävlingar, burgare och en hel del racing! Tror jag kömmer göra en ny helgvlogg snart igen, det var super roligt att redigera och gå igenom allt roligt jag gjort, hehe! 
 
Desssutom, jag har lite tänkt igenom det här med Galan 2016 och kategorierna, det finns så många duktiga bloggare och personer som jag själv vill nominera och se att får en chans att vinna, så jag har endast en kategori som jag verkligen brinner för och kämpar för, som ni kanske redan gissar så är det Årets youtuber. Att göra videor är något som jag verkligen tycker om, jag försöker leverera ca två i veckan och göra varje video bättre och bättre för varje gång, hoppas de uppskattas! Jag skulle bli så lycklig om jag blir en av de top tre nominerade i den kategorin, verkligen!
 
Och nu, enjoy the weekend vlog! 
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Jarina

Du e så duktig Ida :) Dina vloggar e alltid så roliga att titta på!

http://jarina.fi/
2
Grön i Åbo

just i den kategorin nominerade jag dig! det var det fösta jag kom att tänka på när jag såg kategorin och tycker att dina vloggar är så roliga och ärliga:)

Svar: oh tack ska du ha Julia, va snäll du e :)
Ida-Marie

http://groniabo.ratata.fi
Namn

Mail

URL



Kom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html