(Imorgon får ni en videoblogg där jag filmat massor från öppningen, 
glöm inte att prenumerera på min youtube-kanal så är du först med att se videon)
 
 

 
 
Åh vilken härlig kväll jag haft, fick tillsammans med ett gäng andra bloggare ta del av VIP-kvällen och öppningen av Jakob Center i Jakobstad i samarbete med Mäenpää rakennus! Kvällen inleddes med lite dricka och smått o gott, i samband med både tal och musikuppträdanden. Till Jakob Center öppnar butikerna Seppälä, H&M och Cubus samt det härliga caféet Robert's Coffée. Kan säga att Jakobstad verkligen väntat på detta, och hela huset, butikerna och stämningen är toppen! 
 
 
 
 
 
Sedan fick vi gå runt i de olika butikerna och se vilket utbud de har, och dessutom hade de super bra erbjudanden under kvällen så jag blev riktigt snål på att köpa något. Tyvärr måste jag hålla min börst stängd eftersom jag inte har riktigt råd för så mycket shopping, men något smått kom jag hem med i alla fall, hehe! Seppälä hade fått ett riktigt fint utrymme, det var öppet, ljust och så fräsht. Imorgon kommer de också ha -30% på alla produkter, så dit skall ni absolut fara och spana på kläder, accessoarer och smink. 
 
 
 
 
En obligatorisk spegel-selfie med Linda och Maria
 
 
 
Supersöta Patricia och Michelle hittade höstens snyggaste outfits
 
 
 
Måste lyfta på hatten för H&M i Jakobstad, den är stor, fräsh och så väldigt logisk och planerad. På övrevåningen hittar man herr- och barnkläder, och nedrevåningen fylls av massvis med damkläder. Även om det var stort så tycker jag ändp det var lätt att hitta de kläder man sökte, och omklädningsrummen var verkligen rymliga! Kommer absolut att gå dit imorgon igen, hittade redan ett par plagg jag vill ha! 
 
 
 
En annan rolig nyhet till Jakobstad är Cubus, som både har en hel del kläder som jag inte hittat i ex. Åbo och som också är så fin. De hade fått in en hel del snygga julfest-kläder så in och spana Så får ni absolut inte missa att de har hela -40% på alla normalprisvaror, helt sjukt bra erbjudande! Själv hittade jag en hel del snyggt där, och kommer också springa in dit innan allt är slut, hehe!
 
 
 
 
 
Den kanske mysigaste och trevigaste delen av hela Jakob Center är absolut Robert's Coffée. Det är ett av mina favorit caféer i Åbo, och jag är så glad att det också kom till Jakobstad. Självklart kommer jag fortsätta gå till mina favoritcaféer i stan, men också till Roberts. Det är ett perfekt ställe att mötas upp med kompisarna vid, eller ta med datorn för att jobba. Vi såg redan framför oss med Maria hur vi kommer spendera många mötesdagar där!
 
 
 
 
 
Det kanske roligaste tillägget är att Jakobstad äntligen fått tillbaka en ordentlig rulltrappa, haha!
 
 
 

 
Vill ni se flera bilder från kvällen, så kan ni besöka bloggarna
 

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
TIDSTJUVEN

Härliga bilder! :D Köpcentret var verkligen otroligt fint och snyggt. Ser redan fram emot att shoppa där fler gånger, hehe. ;)

Svar: ja men verkligen, och tror Robert's blir perfekt arbetsplats för oss nästa gång vi är i Jeppis, hehe ;)
Ida-Marie

http://tidstjuven.com/
2
Henrietta

Men wow vad kul! Måste ta och besöka jeppis nån gång snart så jag får se det där med egna ögon, ser så fint ut!

Svar: oh absolut, det är verkligen värt flera besök!! :D
Ida-Marie

http://henrietta.vione.co
3
Petra

Vilket kul event! :D VILL OCKSÅ 

http://www.petra.for.me
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html