Vet ni hur oft jag är självkritisk, kollar mig i spegeln och blir ledsen, blir arg på mina kläder som inte passar eller mitt hår som ser hemskt ut. Även fast det kanske inte märks eller hörs att jag säger det så ofta, så tänker jag allt för ofta negativt om mig själv och mitt utseende. MEN det är något jag försökt förbättra och ändra på nu under de senaste veckorna. 
 
Till att börja med insåg jag att det var bara jag som lade märke till de saker som jag var mest sur på, och jag insåg hur ofta mina vänner ger komplimanger utan att jag tar åt mig. Så jag har börjat lyssna på dem och på min pojkvän, de tycker att jag är fin.. Då kanske jag är det också! Varje morgon när jag stiger upp, så börjar jag dagen med hemmaträning och en lång varm dush. Efteråt känns det så mycket bättre, eftersom jag har gjort något för mig kropp som får mig att känna mig bra. Sedan brukar jag tänka igenom om jag ens behöver smink under dagen, och ett par dagar nu har jag undvikit det helt för att jag vill känna mig lika fin utan som med smink! Hittills har det här fungerat riktigt bra, jag har lärt mig att tycka om hur jag ser ut naturligt och så länge jag mår bra så trivs jag med mig själv. 
 
Detta nya tankesätt tycker jag också att syns så bra i de bilder som Jarina tog på mig, och om jag helt ärligt får säga det så tycker jag att jag är fin på dessa bilder. Det är alltför sällan man hör människor skryta om sig själv eller sitt utséende, vara nöjda med den man är. Så nu tänker jag åtminstone börja tänka positivare om mig själv och vara nöjd med den person jag är. 
 
Hoppas det gav en tankeställare, du är också så fin som du är! 
 
 
 
 
 
 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Petra

Du ÄR ju superfin Ida! :D Man ska alltid ta åt sig när någon berömmer en :) Som din fina tröja du hade i söndags :D

Svar: Å tack Petra, det har jag märkt att jag gör alltför sällan! :) ska både ge mer komplimanger och ta emot dem också, hehe ;)
Ida-Marie

http://www.petra.for.me
2
TIDSTJUVEN

Så fina bilder på en otroligt fin tjej <3

Svar: Åh tack vännen <3
Ida-Marie

http://tidstjuven.com/
3
Pernilla

Otroligt fina bilder! 😊

Svar: Oh tack :)
Ida-Marie

http://nouw.com/nillamelia
4
Sandra Emilia

Jaaaa BORT med jantelagen! Du ÄR fin och det får du självklart säga högt att du tycker att du är :) Och jaa dessa bilder är magiskt vackra!

Svar: Åh tack Sandra <3
Ida-Marie

http://sandraemilia.com/
5
Mami

Du är så fin, inside out! Du är söt och du har en positiv utstrålning som onekligen smittar på din omgivning. Har alltid varit mycket stolt över din ärlighet, omtänksamhet och ditt goda hjärta! Kram på dig ungen min - Var stolt över den du är!

Svar: Voi tack mami <3
Ida-Marie

Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html