Måndag morgon, vaknar av att solen skiner och ena vovven krafsar på min mage. Mamma kommer och kramar om mig innan hon far till jobbet, och jag kommer på att det är ju faktiskt min födelsedag idag. Tänk, nu är det 24 år sedan jag föddes, och det bästa är att det här är ålder jag så sett fram emot.
 
24 är åldern när man är vuxen, men när man ännu räknas som och känner sig ung. Det är ålder där jag har mitt första heltidsjobb, där jag dessutom är verksamhetsledare. Det är åldern jag vill njuta av, kunna glädjas att säga och verkligen vill ta vara på. Jag vet inte varför det känns som att 24 är något speciellt, men jag vill åtminstone göra det till ett bra år! 
 
 
 
Sitter på jobbet, har nyligen kommit tillbaka från ett par ärenden. Under en timme har det haglat, regnat och solen synts fram och tillbaka. Plöstligt knackar det på kontorsdörren och en budbärare från Sunds kommer in med en bukett. Först trodde jag att det kommit fel, tills jag läste mitt namn på buketten. Förvirrad men förväntansfull öppnar jag paketet, och möts av otroligt vackra färger och en ljuvlig doft. Innan jag vet ordet av så märker jag hur det vattnas i ögonen, och när jag läser vem avsändaren är så kan jag inte annat än gråta av lycka. 
 
"Grattis på födelsedagen älskling"
 
 
 
Det här är absolut den vackraste bukett jag fått, den finaste och den som betytt mest. Röda, rosa och vita rosor, en otroligt vacker bukett som jag knappt kan slita ögonen från. Även om vi är 2200km ifrån varandra, så lyckas Anders göra mig så lycklig. Buketten fick mig att kännas så speciell, så omtyckt och så varm inombords. Min födelsedag är viktig, jag är viktig.
 
 
 
Jag gick från att inte egentligen velat fira någon födelsedag, till att känna att dagen var både viktig och fick spendera den med både mamma och pappa, och senare via skype med Anders. Tror jag inte ska lägga ribban för högt får åldern 24, även om jag sett så mycket fram emot det. Önskar att det får bli åldern jag kommer minnas, året jag alltid vill komma ihåg. 
 
Tack till alla som kom ihåg mig!
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Sara

Vilken jättefin bukett! Grattis på 24-årsdagen i efterskott!

Svar: Oh tack ska du ha :) <3
Ida-Marie

http://nouw.com/sarastorback
2
Cessi

Åh va fint du ha skrivi Ida o buketten e jätte vacker! O jo födelsedagar e viktiga fast dom it alltid känns så, o självklart e du viktig! :)

Svar: Oh tack ska du ha Cessi <3
Ida-Marie

http://cecilia-f.blogspot.fi
3
Petra%2520Nordqvist

Ser ut som du fick en fin dag Ida, på söndag firar vi lite till ;) <3

Svar: Hihi ja verkligen, tack Petra :) <3
Ida-Marie

http://petras.fi/
4
Jarina

Så fint av Anders!
Och samma som dom andra skrev :') ses på söndag! <3

Svar: hihi ja verkligen :D
Ida-Marie

http://jarina.fi/
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html