Vem hade kunnat förvänta sig ett sådant resultat? Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag fick meddelande efter meddelande med grattisar och när jag sedan kom till SFP's valvaka fick jag se resultatet. 73 röster och ett väldigt bra jämförelsetal gav mig alltså en plats i fullmäktige. Vilken känsla, vilken glädje och vilken spänning! 
 
17-åriga Ida-Marie skulle aldrig tro på mig om jag skulle säga till henne "om ett par år kommer du sitta med i fullmäktige i Jakobstad". Hon skulle bara titta ner i samhällslära boken, sedan se på mig igen och skratta. Ännu för ett par år sedan var jag inte den som skulle bry mig så värst mycket om politik, självklart har jag alltid röstat men kanske inte mera insatt än så. Nu under det senaste året har jag insett hur mycket påverkan politiken har i både utvecklingen och arbetet inom kommunen, och känner verkligen att om jag sall kunna vara med och påverka så måste jag även vara insatt i politiken. 
 
Med inspiration av både vänner, familjen och Anna-Maja Henriksson (som gör ett väldigt bra jobb) så fick jag både motiviation och vilja att komma in i fullmäktige. Igår kväll fick vi då resultaten, och bland de invlada hittar ni mitt namn. Där hittar ni även andra bra kandidater som Sebastian Holmgård, Trey Howard, Anna-Maja Henriksson, Kari Koskela, Anders Sandlin, Anna-Maija Lyyra, Marika Kjellman och Maria Lunabba. Blandat av flera partier, och med starka namn. Självklart finns det flera namn på listan med invalda, hela listan hittar ni här än så länge
 
Ett stort tack till alla som röstat, ni är guld värda!
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Karolina

Grattis Ida! :D

Svar: Tack ska du ha :D
Ida-Marie

http://sevendays.fi/karolinaskaos
2
Hemma Hos Felicia

Åh Grattis!!!!!! :D

Svar: Hihi tack Felicia :)
Ida-Marie

http://feliciahblogg.webblogg.se/
3
Petra Nordqvist

Grattis igen! :D

Svar: hihi tack Petra :) <3
Ida-Marie

http://petras.fi
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html