Helgen spenderades i Helsingfors på FSG (Finlands Svenska Gymnastikförbund) möte och denna gång var vi vid Clarion Hotel Helsinki. Kan lugnt säga att hotellet blev en ny favorit i Helsingfors. Stort, vackert, fräsht och modernt. Mötet hölls i deras fina mötesrum, i princip spenderade vi hela dagen på hotellet. 
 
 
 
Rummet jag hade var verkligen fint, fräsht och modernt, synd att jag bara stannade en natt. Hade en dubbelsäng, ett badkar, stor TV, och helt fin utsikt. Perfekt storlek dessutom för bara en person, till och med två med tanke på den stora och sköna sängen. 
 
 
 
 
 
 
Bäst av allt var nog att jag hann njuta av ett bubbelbad under kvällen. Det är så länge sedan jag fått bada bubbelbad så det var riktigt, riktigt skönt. Måste också skryta på deras schampoo och balsam, eftersom det är första gången som jag använt hotelltillbehör och det verkligen funkat på mitt hår. Ett stort plus! 
 
 
 
 
Servicen, läget och inredningen var absolut toppen på hotellet, men det kanske bästa var att de också hade en "early breakfast" för de som åker iväg innan morgonmålet. Redan vid 5-tiden dukade de fram smörgås, kaffe och frukter så att man inte behöver åka iväg hungrig. Toppen! 
 
 

 
 
Jag kan absolut rekommendera Clarion hotel Helsinki för de som är på väg till Helsingfors inom snar framtid. Bra med lokaltrafik till centrum (bara 2km fårn järnvägsstationen). Detta inlägg är inte sponsorerat, utan bara mina egna åsikter om ett riktigt bra hotell som förtjänar lite mera synlighet. 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Anna

Var i Stockholm på ett Clarion hotell något år sen, och där fick man också sådär wow känsla! Allt var riktigt tipp topp och alla var super trevliga! Kul om det i hesa också kändes bra då! 😊

Svar: Oh ja, roligt att se att så stiliga och högklassiga hotell håller samma standard i Finland :D
Ida-Marie

http://nouw.com/annaxemilia
2
Felicias mode

ååh, vilken lyx! Själv skulle jag gärna ha ett badkar hemma!!! Och superfina bilder! :)

Svar: hihi ja de är så lyxiga!! Tack :)
Ida-Marie

http://feliciahblogg.webblogg.se
3
TIDSTJUVEN

Det här ser verkligen ut som ett toppenhotell! :D Lyxigt att ni spenderade dagen just där.

Svar: jaa verkligen :D man borde oftare lyxa till vardagen med hotellövernattning :)
Ida-Marie

http://tidstjuven.com/
4
Anonym

Jaa då har du inte varit på många hotell märker man!

5
Christine

Enligt bilderna ser det ut att vara ett mycket representativt och snyggt hotellrum. Tack för tipset! Med inte fler än i genomsnitt 30 hotellövernattningar i året är jag ju visserligen inget "hotellproffs" som den föregående kommentatorn Anonym, men har sett både det ena och det andra såväl utomlands som i hemlandet under många år. Har lärt mig att inte förstöra det för mig själv med att se så kritiskt på allt utan fokusera mig på det positiva och njuta av vad hotellet har att erbjuda. Något du lyckats göra här. Saliga är vi amatörer som inte lägger ribban så högt och kan njuta av det lilla!

6
Sandra Emilia

Åh va härligt! Jag vill också hotella en natt!

http://sandraemilia.com/
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html