Tror inte jag är den enda som fortfarande i misstag skriver 2016 när det egentligen är 2017 redan. Har inget nyårslöfte för i år, för jag är rädd att jag bara bryter det ändå. Det enda jag lovat mig själv är att fortsätta kämpa och jobba för det jag vill nå. Något som jag istället tänkt satsa på, som jag inte haft på flera år, så är en bucket list. 
 
En bucket list är alltså olika saker man vill få gjort under en viss tid, oftast spännande och roliga händelser som piffar upp vardagen lite grann. Senast jag hade en så gällde det bloggen och gymnasiet, så det är verkligen dags för ny drömmar och nya mål att nå. Kanske 2017 blir året jag får gjort en hel bucket list?
 
 

 
BUCKET LIST 2017
 
1. Besöka minst tre nya länder
Jag älskar att resa, och det bästa är när man får uppleva en ny kultur och en ny miljö. Hittills har jag två resor inplanerade under våren, får se om jag får in ännu en tredje till hösten. Berättar mera om de resorna när de närmar sig! 
 
2. Få en god träningsrutin och en vältränad kropp
I högstadiet och gymnasiet kretsade mitt liv kring olika sporter, bland annat fotboll, dans och redskapsgymnastik. När jag flyttade i Åbo lämnade jag alla tre, fortsatte som tränare dock men själva träningen minskade rejält. I dagens läge är jag i en situation jag inte vill vara, och känner att 2017 skulle kunna vara året jag hittar tillbaka till mig själv,
 
3. Läsa minst tio nya böcker
Förra året läste jag knappt någon bok alls, valde att kolla på tv-serier istället. Känner nu att jag vill återuppta läsandet och därmed kanske också få en bättre grammatik. Allt från typiska tjejböcker till biografier, fantasy eller deckare.. Ja allt vill jag hinna gå igenom! 
 
4. Arrangera en lyckad Jakobsdagar-vecka
Mitt nya arbete inleds i mars, och jag får nu redan börja planera en del inför evenemanget. Det känns som att i år är det dags för en del förändringar, och en hel del nytt program. Jag vill verkligen lyckas och få de flesta nöjda med årets Jakobsdagar.
 
5. Besöka Anders i Irland minst en gång
Som några kanske vet så har min pojkvän åkt iväg på utbyte till i Irland. Den riktigt mysig och fin stad, och hab verkar trivas där. Jag vill så gärna åka dit och hälsa på, och mitt mål är att göra det minst en gång, gärna två om jag bara kan. 
 
6. Ha en vegetarisk vecka
Jag har aldrig riktigt tänkt mera å att vara vegetarian, speciellt eftersom jag tycker så mycket om kött. Dock har jag ändå tänkt på att testa på en vegetarisk vecka för att kanske få inspiration till att äta lite mindre kött och inte stöda köttindustrin så pass mycket. Får se när den veckan infaller hur det går! 
 
7. Arrangera ett nytt bloggevent via Finemang
Efter Galan 2016 har bloggandet varit lite på den lugnare sidan för mig, men jag är fortfarande lika ivrig och villig att satsa på både bloggandet och den finlandssvenska bloggvärlden. Därför skulle det vara så roligt ifall jag och Maria kan tillsammans ordna något riktigt roligt bloggevent under 2017, kanske något annat än Galan? 
 
Det kan vara att något ännu läggs till i efterhand, men jag börjar med dessa!
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Veronica Pettersson

Såå spännande att läsa!

http://veronicapettersson.se
2
Petra

Ska bli så kul att följa med dig när du checkar av dessa! :D

Svar: hihi tack Petra :D
Ida-Marie

http://petras.fi
3
Emma Johnson

Hoppas du hinner uppfylla alla punkter! Kan du inte vlogga mera, de är så mysiga att titta på. :D

Svar: hihi, tack som frågar. Det ska jag absolut. Tog en liten paus över jul och nyår men nu ska det börjas igen :D
Ida-Marie

Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html