Spenderade min helg med att tömma lägenheten på både kläder och prylar, och upptäckte att jag har verkligen en hel del onödiga saker. Allt från kläder jag inte använder, prylar som bara smalar damm och böcker jag tror jag ska läsa men haft i hyllan i 4 år oläst. Sorterade upp i tre högar: Spara, Sälj, Släng/Sortera. Är förvånad över hur mycket jag hade som jag kan sälja och sortera vidare, och känner samtidigt en lättnad. Det var skönt att göra sig av med onödiga saker, och känna att jag har lite mindre nu.
 
Samtidigt som jag städade och sorterade, så kom jag fram till en insikt. Jag vill också bidra mera för naturen, och göra lite mera för miljön. Redan nu märker jag att det här med vegetarisk mat inte är så svårt, och tror att det minst lika möjligt att leva lite mera grönt. Julias blogg Grön i Åbo är fylld med massor av inspirerande inlägg och bra tips på hur man enkelt kan leva lite mer miljövänligare, och tror faktiskt att jag ska testa på det. Knappast kommer jag kunna vara lika duktig, men redan enkla steg som att lära mig sortera sopor rätt, inte använda så mycket plastpåsar och plastföremål så kan vara en bra början! 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Grön i Åbo

TACK <3

http://groniabo.ratata.fi
2
Petra

Schysst att du hitta mycket att sälja o skänka :) De e alltid skönt att rensa!

http://petras.fi
3
Emilia

Scrollar din blogg med jämna mellanrum och ush vad jag börja sakna dej och tjejerna! O ja, heja heja med vegetariska maten och sorterandet! :) Kram! <3

Svar: ÅÅÅÅH men samma tjejen! Så roligt med alla snaps i alla fall så man lite hålls up to date åtminstone. Jag kommer faktiskt till Helsingfors i helg igen, kanske du hinner träffas? kram <3
Ida-Marie

http://nouw.com/sjuett
4
Rimmi

så skönt att rensa bort! Kan rekommendera appen Zadaa för att sälja saker, har använt mig av den och tycker den fungerar smidigt :)

Svar: oh tack, den ska jag kolla in :)
Ida-Marie

http://nouw.com/rimmiraj
5
Pensiune Maramures 4 Margarete

Greetings! Very useful advice in this particular article!
It is the little changes that will make the greatest changes.
Many thanks for sharing!

6
medium.com

Thanks for the marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you
will be a great author. I will ensure that I bookmark your blog
and may come back at some point. I want to encourage that you continue your great job,
have a nice morning!

Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html