Okej, ett lite mer personligare inlägg och en inblick i hur desperat man riktigt kan vara. Det har bara gått två dagar sen jag senast fick krama om Anders, och nu redan sitter jag på soffan och kramar om en kudde för att få närhet. Dessutom kollar jag telefonen varannan minut, för att säkert se att mitt internet är på ifall han skulle höra av sig. Idag är hans första dag i skolan, och en hel del andra roligheter. Väntar med andra ord på att få höra om hur fin skolan är och vad allt de fått göra.
 
Idag insåg jag att det enda vettiga jag fått gjort, var att jag var ett par timmar i gymnastiksalen. Timmarna före och ett par efter kunde jag knappt släppa telefonen. Kopplade bort tankarna en stund genom att fara på bio med Petra och se filmen Passengers. Kan nog rekommendera den för de som annars inte gillas sci-fi men vill ha en rolig, romantisk och spännande film att se! 
 
Nu är jag hemma igen, tillbaka i soffa, med kudden i famnen. Vad gör jag? Åter igen stirrar jag på telefonen i hopp om ett samtal. Kollar några avsnitt Gossip Girl och dricker en kopp te. Samtidigt inser jag hur desperat och töntig jag är, vad hjälper det att jag limmar fast mig i soffan med telefon i hand. Han lever sitt liv i Irland, njuter och tar vara på varje stund. Då borde jag väl också göra samma sak, men märker hur svårt det är. 
 
Tror det kommer ta ett par dagar till innan jag riktigt kan smälta det här med långdistans. Jag är van att vara den som åker bort, den som konstant är på arbetsresor och dylikt. Nu är det min tur att vara hemma, och fortsätta jobba på det jag har här. Samtidigt vet jag att allt kommer bli lättare så fort jag får boka biljetterna till Irland. Ja, eller jag hoppas i alla fall det blir lättare.
 
Kanske det är helt okej att vara lite desperat ibland? Det är ju ändå frågan om kärlek.
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Petra

Tack för bion Ida, de va så kul att ses igen. Kämpa på <3 Kram!

Svar: Tack för sällskapet Petra. Kram <3
Ida-Marie

http://petras.fi
2
Hemma Hos Felicia

Det kommer bli lättare efter en vecka, det kan jag lova dig! Bara att kämpa på och försök hitta på så många roliga saker som möjligt för att försöka få tankarna på annat! Kram! :)

Svar: Åh tack Felicia <3
Ida-Marie

http://feliciahblogg.webblogg.se/
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html