Det är lördag kväll, och klockan är 23:30 när jag börjar skriva detta inlägg. Kom hem efter två på dagen från jobbet, duschade och städade lite här hemma och vid fem var jag både påklädd, sminkad och hade fixat håret. Det kändes som att jag ville ha en night out och kanske ta ett glas eller två med en vän. Vid sju-tiden hade jag ätit färdigt, kollat på alla youtube-klipp jag missat och scrollat igenom alla sociala medier. 
 
Okej, nu är det alltså fyra timmar sedan jag egentligen var på väg ut, men här sitter jag ännu. På samma ställe i soffan, med några filmval på netflix och övervägen på att byta om till pyjamas nu. Inser att jag sku faktiskt ha kunna ta initativ och ringa runt till ett par vänner idag, jag funderade ännu på det för en kvart sedan faktiskt. Valet att stanna inne avgjordes i samma stund som jag insåg att jag har vän hemma också, en av mina bästa vänner faktiskt. En Ben & Jerry's glass, haha. 
 
Även om jag fortfarande är urusel på att vara ensam, så är det här kanske första kvällen på väldigt länga, väldigt väldigt väldigt länge som det känns helt okej att sitta hemma. Lade telefonen på tyst för ett par minuter sedan för att sluta kolla på den hela tiden. Märker att min iPhone kanske är en av orsakerna varför jag stannade hemma så länge, och ärligt så vill jag inte ha det så mera. Det här fick bli min sista "sitta-hemma-och-stirra-på-telefonen-kväll" och nu tänekr jag byta ut det mot aktiviteter. Ja, eller jag börjar imorgon eftersom Ben & Jerry's glassen tittar så fint på mig och säger "eat me". 
 
Helgen består ju som tur av två dagar, lördag & söndag. Vi tar på nytt imorgon!
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Jarina

Äääh du sku ha ringt mej så sku jag ha kunna komma! Men nästa gång ;)

Svar: åh Jarina, ja fundera faktiskt på att själv ringa ;) Men kanske det behövdes en sånhär hemma-kväll ibland :)
Ida-Marie

http://jarina.fi
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html