För bara ett para dag sedan skrev jag en bucket list för 2017, och en av de punkterna var att jag skulle ha en vegetarisk vecka. Utan att jag själv insett det, eller ens tänkt efter så insåg jag idag när jag gick igenom min inköpslista, att jag faktiskt inte ätit kött eller fisk sedan den 9 januari. Det betyder att jag egentligen varit vegetarisk i över en vecka utan att jag ens märkt det. Har under veckan ätit bland annat avokadopasta, pesto-feta-pasta, gröt och sallad. Inte en enda gång kött, kyckling eller ens fisk. 
 
Eftersom det tycks gå såhär lätt för mig nu, så varför sluta? Jar har varken haft cravings på kött, och protein har jag fått från bland annat ägg och från mina proteinplättar. Tänkte gå in lite mera i vegetariska rätter och faktiskt försöka vara resten av januari helt utan kött. Varför inte? Köttindustrin är ju faktiskt en av de största hoten mot naturen och orsakar till viss del global uppvärmning, så jag gör ju samtidigt naturen en liten tjänst. Ja, eller så känns det i alla fall. Dock så kommer jag nog inte att neka till kött eller fisk när jag är ex. på restaurang eller friends & brgrs, men jag kan ju försöka få allt annat vegetariskt! 
 
Ifall du har några bra vegetariska recept så får du gärna dela med dig! 
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Nadja

Hej! Minns jag rätt om jag skriver att du vann väl en Nikon 1J5 för en tid sedan? Skulle du kunna recensera den; för- och nackdelar? :)

Svar: Hejsan! Köpte nog den helt själv, men absolut kan jag det :)
Ida-Marie

http://nadjuska.blogg.se
2
Anonym

Ser gott ut!

http://psilo.blogg.se/
Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html