Om jag får välja maträtt, så väljer jag avokadopasta. Inte vilken som helst, utan ett speciellt recept som jag fått via familjen. Alexander Gullichsens recept är bland den godaste jag hittills testat, och det är också den jag tänkte dela med mig av idag. De som känner mig vet att jag inte är en höjdare på att laga mat, men detta recept är enkelt och snabbt, dessutom tror jag att det passar till alla. Enjoy!
 

 
AVOKADOPASTA
för två personer
 
Allt du behöver för att göra rätten är:
 
3-4 avokado
1 lime
1 chilipaprika
1 vitlöksklyfta
peppar
salt
pasta
parmesanost
basilika
olivolja
 
 
 
Börja med att lägga på kokande vatten, så länge pastan kokar hinner du göra allt annat. Kom ihåg att salta rikligt, vi vill få smaken av havsvatten och en ordentlig portion pasta. Skär sedan upp avokadon i mindre bitar, ju mognare desto lättare att skära. 
 
 
 
Fortsätt med att skära upp vitlöken, chilipaprikan, basilikan och mixa dessa med avokadon. Häll i lite olivolja och krydda sedan efter smak. Om ni är personer som älskar ost, kan jag rekommendera att sätta i lite parmesanost redan i detta skede, och mixa ihop allt. 
 
 
 
 
Sedan är det bara att duka upp pastan på bordet, och fördela avokadomixen. Vi brukar även lägga på extra parmesanost och krydda efter smak, eftersom vi alla vill ha maten på lite olika sätt. Detta är en perfekt maträtt att göra om man har lite ont om tid, och man behöver inte alls nå många ingredienser. 
 
Hoppas det smakar!
 
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar Bloggtopplistan för Finlandssvenska bloggar - Bloggar.fi
Kommentarer
1
Petra%25252520Nordqvist

Muuuums, det är så gott! :D

Svar: Jaa verkigen :D
Ida-Marie

http://petras.fi/
2
Marias Memoarer

Åh, verkar ju hur gott som helst, måste testa nångång! :)

Svar: Oh absolut, det är enkelt och gott :D
Ida-Marie

http://www.mariasmemoarer.com
3
Lisa

Det där ser riktigt gott ut!

Svar: oh ja vdet var de :)
Ida-Marie

Namn

Mail

URLKom ihåg mig?
Trackback
google-site-verification: google5984d66a20744008.html